'Riječi predsjednika Ludogoreca su skandalozne!'

'Izjave predsjednika Ludogoreca su skandalozne i potpuno neprimjerene!

22.7.2012.
9:48
VOYO logo

Dan nakon prve utakmice 2. pretkola Lige prvaka u kojoj je Dinamo na jedvite jade iščupao remi protiv Ludogoreca, gazda bugarske momčadi poludio je na Davora Šukera. Kiril Domusčijev optužio je predsjednika HNS-a da je u svlačionici pričao sa sucima te tako utjecao na kranji rezultat.

"Riječi predsjednika Ludogoreca su skandalozne i potpuno neprimjerene! On je vodio Davora Šukera kao ikonu po stadionu, fotografirao se s njim, tražio njegov potpis! A poslije je kazao to što je kazao. Još nešto, Davor uopće nije bio u tunelu i razgovarao sa sucem", rekao je direktor Dinama i izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović, te nadodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po informacijama koje imamo, suđenje češkog suca ocijenjeno je dobrom ocjenom. Naime, nisu mu pronađene apsolutno nikakve pogreške."

Iako su optužbe gazde Ludogoreca bile poprilično oštre, ni Dinamo ni HNS se neće žaliti UEFI, već će slučaj prepustiti delegatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom na to da se radi o klupskom natjecanju, nije uobičajeno da Savezi reagiraju na takve izjave. Međutim, delegat utakmice sve je čuo, pa će sigurno o tome izvijestiti odgovorne u Nyonu", zaključio je Vrbanović u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo