Vratio se tužni dinamovac: 'Riječ je o mojem vjenčanju'

'Riječ je o mojem vjenčanju, o kojem nemam pojma. Ako će se netko ženiti, neka me pozove na vjenčanje, volim svadbe', istaknula je Sammirova zaručnica Yasmin na svom Twitter profilu.

10.1.2012.
18:11
VOYO logo

Nakon mjesec dana povedenih s obitelji u Brazilu, zaručnicom Yasmin i sinčićem Noahom, Dinamov veznjak Sammir trebao se u Zagreb napokon vratiti sretan i zadovoljan. No, i ovoga je puta nešto pošlo po zlu.

Naime, Brazilac se za vrijeme boravka u domovini htio napokon skrasiti, ali nije uspio. Naveo je kako je za sve kriv termin kojeg nikako nije uspio dobiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, da stvar bude još malo kompliciranija, poruka koju je ostavila njegova zaručnica Yasmin na Twitteru, otkriva kako vjenčanje trenutno uopće nije bilo u planu ili pak dotična pokušava od medija vješto sakriti njihove planove.

"Kakva svadba, kakvo vjenčanje? Zapravo, jako sam zainteresirana za vjenčanje o kojem ljudi govore, ha-ha. Riječ je o mojem vjenčanju, o kojem nemam pojma. Ako će se netko ženiti, neka me pozove na vjenčanje, volim svadbe", istaknula je Sammirova zaručnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo kako bilo, Sammir je ostvario prvi dio onoga što je toliko dugo čekao. Napokon je vidio svog sina Noaha, što je, kako je sam isticao, bio glavni uzrok njegovih loših igara u drugom dijelu jesenskog dijela sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo