VRATAR BAYERNA POTPUNO SLOMLJEN NAKON KIKSA ŽIVOTA: / Ova fotografija usamljenog Ulreicha rastužila je baš sve

Image
Foto: AFP i Screenshot Twitter

Najtužniji čovjek nakon polufinalnog okršaja Bayerna i Reala zasigurno je vratar Bayerna

2.5.2018.
9:10
AFP i Screenshot Twitter
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida izborili su prolaz u finale Lige prvaka protiv Bayerna, a glavni tragičar utakmice bio je golman Bavaraca Sven Ulreich (29). Inače rezerva najboljem vrataru svijeta Manuelu Neueru cijele sezone je na razini, dobro je mijenjao njemačkog kolegu na vratima, ali kiksao je na najvećoj i najbitnijoj pozornici.

MARCELO PRIZNAO DA JE BIO PENAL: Najbolji komentar na situaciju zbog koje je poludjela cijela Njemačka dao je trener Bayerna

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 46. minuti Tolisso mu je vraćao loptu, a neodlučni Ulreich pao je i propustio loptu što je objeručke iskoristio Karim Benzema i zabio za 2-1. Nakon utakmice ostao je sam na ternu, zamišljen sjedio i razmišljao o situaciji koja će ga zasigurno progoniti do kraja života.

ZIDANE OBJASNIO ZAŠTO JE KOVAČIĆ IGRAO OD PRVE MINUTE: Ovo dokazuje, francuski stručnjak iznimno cijeni Matea

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očigledno da je razmišljao o dvije stvari odjednom - želio je pokupiti loptu, ali isto tako je odmah ispucati. Takve stvari se događaju, dogodilo se i meni protiv Real Madrida, ali nakon toga se ne želiš probuditi sljedećeg jutra", objasnio je legendarni vratar bavarske momčadi Oliver Kahn u analizi nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo