OVAJ STVARNO NIJE NORMALAN / Vratar Argentine simulirao spolni odnos pa obranio tri penala. Pogledajte bizaran šou slavnog golmana

Image
Foto: Profimedia

Martinez se pokazao kao specijalist za penale i to je dokazao u raspucavanju s Kolumbijom

7.7.2021.
8:34
Profimedia
VOYO logo

Vjerojatno najpodcjenjeniji vratar među elitom upravo je argentinski čuvar mreže Emiliano Martinez. Čovjek je, de facto, dočekao prvu priliku s 28 godina i iskoristio ju je maksimalno.

Deset je godina proveo vukući se po posudbama u niželigaškim klubovima dok je bio član Arsenala, ali prošlog ljeta prešao je u Aston Villu i karijera mu je naglo krenula uzlaznom putanjom. Do kraja sezone izjednačio je klupski rekord po broju utakmica bez primljenog gola, a navijači su ga proglasili igračem godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istu je kalvariju prolazio i u reprezentaciji. Prije deset godina debitirao je za Argentinu, ali svoju je priliku dobio tek sada. Na aktualnoj Copa Americi već je obranio penal protiv Čilea, ali ono što je napravio protiv Kolumbije u polfuinalu u raspucavanjima nakon produžetaka, uvjerljivo je nešto najveće što je ikad napravio.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Šou i tri obrane

Martinez se pokazao kao specijalist za penale i to je dokazao u raspucavanju s Kolumbijom kada je skinuo čak tri jedanaesterca. Obranio je udarce Davinsonu Sanchezu, Yerryju Mini i Edwinu Cardoni, a jedini koji ga je uspio savladati bio je Miguel Borja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martinez se ovaj put poslužio pomalo bizarnom taktikom. Prije izvođenja penala izluđivao je protivnike "trash talkom", a nakon što im je skinuo udarce simulirao je spolni odnos.

Kako je to sve izgledalo pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentina je na kraju prošla, a u finalu će igrati protiv Brazila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo