NE GUBI VRIJEME /

Vraća se u staro jato: Turski mediji već šuškaju o Rebićevom novom klubu

Image
Foto: Profimedia

Nakon što je raskinuo ugovor s turskim velikanom, Rebić se, izgleda, vraća na mjesto gdje je već proveo značajan dio svoje karijere — u Veronu

30.7.2024.
19:39
Profimedia
VOYO logo

Anta Rebić nedavno je završio svoj angažman u Beşiktaşu, a vijesti o njegovom sljedećem klubu postale su sve jasnije. Odlazak iz Turske nije mu lako sjeo, ali nakon napornog odugovlačenja i odgađanja neizbježnog, bivši Vatreni ipak se pomirio sa sudbinom i spakirao stvari.

Image
KRAJ NAKON GODINU DANA /

Rebić više nije igrač Beşiktaşa: 'Nisam ljutit, samo sam jako tužan i posramljen'

Image
KRAJ NAKON GODINU DANA /

Rebić više nije igrač Beşiktaşa: 'Nisam ljutit, samo sam jako tužan i posramljen'

Nakon što je raskinuo ugovor s turskim velikanom, Rebić se, izgleda, vraća na mjesto gdje je već proveo značajan dio svoje karijere — u Veronu. Ovaj potez se ne čini iznenađujućim, s obzirom na to da je Beşiktaş bio izazov za Rebića, s ograničenim nastupima i samo jednim golom u Kupu Turske tijekom cijele sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema informacijama turskog novinara Sercana Dikmea, Hrvat je već u pregovorima sa Veronom što sugerira da bi njegov povratak u Serie A mogao biti blizu. Ovaj potez bi za njega mogao biti koristan iz više razloga. Kao član Serie A, Verona nudi razinu igre kojoj je Rebić već dobro poznat. Njegovo prethodno iskustvo s talijanskim klubom, iako kratkotrajno, može olakšati prilagodbu i smanjiti potrebu za dodatnim upoznavanjem kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebić je priliku da zaigra za Veronu dobio tijekom tijekom 2016. godine kada je bio na posudbi iz Fiorentine. Tada nije postigao nijedan gol u deset nastupa.

Prošla sezona bila je razočaravajuća za 30-godišnjaka koji je za Bešiktaš postigao samo jedan gol u Kupu Turske. Veći dio vremena proveo je na klupi ili izvan igre, a kada je igrao, nastupi mu nisu bili zadovoljavajući. Ispostavilo se da je odlazak u Tursku bio loš potez.

Vrhunac njegove karijere bio je transfer u Milan, gdje je osvojio Serie A te nakon toga bez naknade prešao u Beşiktaş.

Povratak u Veronu mogao bi pružiti Rebiću priliku da se vrati u formu i ponovno pokaže svoje sposobnosti. Klub s manjim pritiskom u odnosu na veće timove mogao bi biti idealno okruženje za njegov povratak, a redoviti nastupi su ključni za ponovno uspostavljanje forme. U Bešiktašu, gdje je imao ograničene prilike za igru, Rebić je očito naišao na poteškoće u pronalaženju svog ritma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo