VRAĆA LI SE U HNL? / Nakon sramotnog ispada hrvatski napadač raskinuo ugovor s klubom

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl
5.8.2016.
14:27
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

Hrvatski napadač Leon Benko zatražio je sporazumni raskid ugovora sa Sarajevom, objavio je klub. On je, navodno, još na početku priprema za novi sezonu, točnije sredinom lipnja, izrazio želju za odlaskom.

Image
'NITKO TO NE MOŽE RADITI U OVOM KLUBU': /

Hrvatski napadač na stupu srama zbog totalne idiotarije

Image
'NITKO TO NE MOŽE RADITI U OVOM KLUBU': /

Hrvatski napadač na stupu srama zbog totalne idiotarije

"Iskreno, bilo mi je drago što sam bio dio kolektiva ovog kluba i što sam doživio mnogo lijepih trenutaka u dresu koji sam zavolio još od prvog dana. Rado ću se vraćati u Sarajevo, jer sam tamo stekao dosta prijatelja i upoznao mnogo divnih ljudi, a suigračima želim da ostvare snove navijačima, koji to zaslužuju. Zahtjev za raskidom je bio jedino moguće rješenje. Emotivno sam se vezao za FK Sarajevo, ali sam profesionalac, željan napretka, uspjeha i novih pobjeda“, kazao je Benko, dodavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miljenik navijača

"Velika mi je čast bila što sam dobio nagradu "Ismir Pintol" od naših navijača. Zaista, mnogo mi to znači, ali više od svega mi je značila bezuvjetna podrška navijača koju sam imao i u najtežim trenucima i oni su mi davali snagu. Ovim putem im se zahvaljujem, a Sarajevu želim mnogo sportskih uspjeha i pobjeda u daljnjem natjecanju“, poručio je Benko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši napadač Rijeke stigao je u Sarajevo u drugoj polovici 2014. godine. Debitirao je protiv Zvijezde iz Gradačca 28. veljače 2015. godine. Ukupno je za Sarajevo odigrao 49 utakmica i postigao 29 golova. Svoju posljednju utakmicu u Bordo dresu odigrao je protiv Željezničara, u sklopu 1. kola nove premijerligaške sezone.

Napadač se, inače, prije nekoliko dana našao na stupu srama nakon što je trener doznao da je pio alkohol u noći prije derbija sa Zrinjskim. Zbog toga je zaradio suspenziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo