VODSTVU HAJDUKA STIGLA NEMILOSRDNA PORUKA: / 'Zatomite svoj je*eni ego i donosite odluke u interesu kluba!'

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Nastavlja se prepucavanje između Nadzornog odbora i Našeg Hajduka

24.7.2020.
9:07
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Jedan od članova Našeg Hajduka, Bojan Filipović, inače odvjetnik i tajnik DPH Makarska, odgovorio je na priopćenje Nadzornog odbora u kojem su se osvrnuli na odlazak Marina Brbića. Posebno ga je zametao jedan dio.

“Odlukom Upravnog odbora Našeg Hajduka, po prvi put od kad je Hajduk dioničko društvo, predsjedniku Uprave je uskraćena razrješnica. Drugim riječima, okrenut mu je palac dolje i onemogućen ostanak kojeg je Nadzorni odbor u interesu Kluba tražio. Time je doveden u pitanje legitimitet Nadzornog odbora i derogirana jednoglasna odluka svih članova Nadzornog odbora”, stoji među ostalim u priopćenju Nadzornog odbora na koji se osvrnuo Filipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRIOPĆENJE NADZORNOG ODBORA HAJDUKA O BRBIĆEVOJ OSTAVCI: /

'Naš legitimitet je doveden u pitanje...'

Image
PRIOPĆENJE NADZORNOG ODBORA HAJDUKA O BRBIĆEVOJ OSTAVCI: /

'Naš legitimitet je doveden u pitanje...'

Tri netočnosti

Kako javlja Dalmatinski portal, tu je on vidio tri netočnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“1. Glasanjem protiv razrješnice NIJE mu onemogućen ostanak, jer je Skupština dala razrješnicu većinom glasova, tako da je predsjednik Uprave mogao komotno povući svoju ranije danu ostavku, jer je imao poziv Nadzornog da je povuče i Skupština mu je dala razrješnicu.

2. Glasanjem protiv razrješnice predsjednik Uprave apsolutno ničim nije doveden u pitanje legitimitet NO-a, jer Naš Hajduk kao dioničar ima pravo očitovati se o radu predsjednika uprave bez obzira na stav Nadzornog odbora, a legitimitet NO-a proizlazi iz izbora kojim su ga izabrali članovi, a ne Upravni odbor Našeg Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Nije derogirana odluka NO-a, jer stav dioničara o razrješnici nema apsolutno nikakve veze s pozivom NO-a da predsjednik Uprave povuče svoju ostavku, jer je PU to mogao učiniti i bez obzira na glas NH na Skupštini kluba, koja je, ponavljam, dala razrješnicu predsjedniku Uprave.

Zatomite svoj je*eni ego i donosite odluke u interesu kluba!”, poručio Filipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo