Milijarder oduševljen novom hrvatskom zvijezdom: 'On je sjajan!'

Inter nije uspio napraviti čudo iako je bio blizu.

15.3.2013.
8:56
VOYO logo

Sjajnu utakmicu odigrao je Mateo Kovačić. Odlično je razigravao, imao nekoliko atraktivnih poteza, oduzeo bezbroj lopti, ali je u 78. minuti zamijenjen zbog grčeva. Nagrađen je ovacijama. Pohvalio ga je i predsjednik Massimo Moratti.

"Kovačić je sjajan, pokazao je zrelost i ima odličan pregled igre. Moramo ulagati u mlade igrače poput njega jer je to ključno za uspjeh", rekao je prvi čovjek Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moratti nije bio previše nezadovoljan nakon ispadanja.

"Ponosan sam na ovu momčad i mogu joj samo čestiti. S ponosom su istrčali na teren i dali sve od sebe. Vidjeli smo da možemo računati na neke mladiće", kaže Moratti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opet mu je servirano pitanje o treneru i koliko je Andrea Stramaccioni siguran na svojoj poziciji. Ovom je prilikom Moratti bio prilično direktan i odlučan. "Idemo na neko vrijeme zamrznuti to pitanje. Zapravo, na dulje vrijeme. Nemamo nikakve namjere mijenjati trenera. To je za mene konačan i definitivan odgovor." Potom je opet morao pričati o mogućem dolasku Josea Mourinha, ali i tu je Moratti bio direktan. I britak. "To je nemoguće. Sto posto nam se neće vratiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo