FA KUP / Vlašić s West Hamom razbio Leeds. Liverpool s juniorima prošao dalje, Tottenham se mučio s trećeligašem

Image

Liverpool je na domaćem terenu svladao Shrewsbury 4-1 iako je početni sastav Liverpoola bio prepun juniora

9.1.2022.
17:58
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić bio je u udarnoj momčadi West Hama koji je u 3. kolu engleskog FA kupa pobijedio Leeds na domaćem terenu 2-0.

Prvi pogodak u ovom dvoboju premierligaša postigao je Lanzini u 34. minuti i sve do sudačke nadoknade trajala je neizvjesnost koja je isparila golom Bowena u 93. minuti za 2-0 West Hama. Vlašić je igrao do 88. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham se mučio protiv trećeligaša Morecambea na domaćem terenu. Pobijedio je 3-1 iako su gosti vodili pogotkom O'Connora i Tottenham je imao zaostatak sve do 74. minute kada je izjednačio Winks. Do 85. minute rezultat je bio 1-1, a onda su utakmicu prelomili Lucas Moura i Kane golovima za 3-1. Obojica su u igru ušli tijekom drugog poluvremena.

Image

Liverpool uvjerljiv i s juniorima

Liverpool je na domaćem terenu svladao Shrewsbury 4-1 iako je početni sastav Liverpoola bio prepun juniora. I u tom susretu su gosti poveli golom Udoha u 27. minuti, ali već u prvom dijelu Liverpool je okrenuo rezultat pogocima Gordona i Fabinha. Do kraja je još jednom zabio Fabinho, kao i jednom Roberto Firmino za uvjerljivo slavlje favorita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz dva gola Podencea i jedan Semeda Wolverhampton je nadjačao Sheffield United s 3-0, a dalje ide i Luton koji je s 4-0 svladao četvrtoligaša Harrogate. Hrvatski reprezentativni vratar Simon Sluga ostao je na klupi za pričuve Lutona tijekom cijele utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo