VLAŠIĆ ČUDESNOM MAJSTORIJOM POTOPIO ČEHE: / Uvjerljiva Hrvatska na pragu treće pobjede u kvalifikacijama

Image
Foto: Screenshot

Hrvatska U-21 reprezentacija ubilježila je i treću pobjedu u nizu u kvalifikacijskoj skupini za Euro, svladavši u Varaždinu Češku s uvjerljivih 5-1.

9.10.2017.
19:43
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska je povela već u devetoj minuti. Brekalo je ubacio s lijeve strane, a češki vratar Stanek odbio loptu, ali samo do Karačića kojem nije bilo teško zabiti iz blizine.

Izjednačeni s Grčkom

Najljepši trenutak utakmice dogodio se u 36. minuti kada je Nikola Vlašić uzeo loptu, ušao u kazneni prostor i sjajnim se fintama riješio svih čuvara, a onda preciznim udarcem pogodio dalji kut za 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I drugo je poluvrijeme hrvatska reprezentacija otvorila pogotkom za pamćenje. Brekalo je prošao po lijevoj strani, oslobodio se čuvara i matirao nemoćnog Staneka. Na 4-0 je u 63. minuti povećao Moro, a za goste je sedam minuta kasnije smanjio Mihalik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 81. minuti Vlašić je svojim drugim pogotkom večeri, ovaj put na asistenciju Mora, i odveo Hrvatsku do konačnih 5-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je u prve dvije utakmice kvalifikacija svladala Moldaviju i Bjelorusiju, a s tri boda protiv Češke izjednačila bi se na vrhu ljestvice s Grčkom. Na Euro u Italiju i San Marino plasirat će se pobjednici devet skupina, dok četiri najbolje drugoplasirane reprezentacije idu u dodatne kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo