VJEROJATNO NAJLUĐA PRIČA OVE GODINE: / Liverpool kreće u lov na Mbappea. U igri je bolesno visoka odšteta i još jedan igrač

Image
Foto: Profimedia

Jednu pomalo suludu priču lansirali su španjolski i britanski mediji

22.6.2020.
21:41
Profimedia
VOYO logo

Iako se govorilo o devastirajućim posljedicama financijske krize uzrokovane pandemijom koronavirusa na nogometni biznis, čini se ipak da bi na kraju ovoga ljeta moglo biti "megatransfera". Neki su europski velikani, oni financijski dobrostojeći, očito bacili oko na ponajboljeg igrača svijeta Kyliana Mbappea.

Mladi je Francuz navodno nezadovoljan u PSG-u i mogao bi već ovoga ljeta potražiti izlaz, a kako mu je zbog koronakrize vrijednost, kao i svima, malo pala, postoji šansa da ga netko na koncu i otkupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednu pomalo suludu priču lansirali su španjolski i britanski mediji. Marca i The Sun raspisali su se o mogućem transferu Mbappea u Liverpool. The Sunu baš i nije previše za vjerovati kada su u pitanju transferi jer je riječ o tabloidnom listu koji nerijetko objavljuje svakojake senzacije koje se na koncu pokažu neistinitima, ali o istoj je temi pisala i ugledna španjolska Marca pa ju možda ne treba tako lako otpisati.

Image
Foto: Profimedia

Paris, FRANCE - Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe pictured during the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) vs Dijon FCO, at the Parc des Princes stadium in Paris.

BACKGRID UK 29 FEBRUARY 2020, Image: 501997734, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: No credit / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Odakle im novac?

Priča je takva da bi Liverpool dao, pazite sada, 220 milijuna eura i još svog najboljeg ofenzivca Sadia Manea pod račun. Sam Mane vrijedi 120 milijuna eura i transfer bi ako se te dvije vrijednosti zbroje dosegao astronomskih 340 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, nameće se tu još jedan problem koji dovodi u pitanje istinitost ove spekulacije. Ako je vjerovati napisima engleskih medija posljednjih tjedana Liverpool nije imao niti 50 milijuna eura za Timu Wernera koji je s njima navodno sve dogovorio, ali je na kraju ipak završio u Londonu. Jurgenu Kloppu i njegovim šefovima Werner je bio, navodno, preskup i na kraju je za 53 milijuna eura vrijednom transferu završio u konkurentskom Chelsaju. Eto, onda nam samo ostaje pitanje - odakle im onda odjednom 220 milijuna eura viška za Mbappeovu akviziciju?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo