VJEROJATNO JE MISLIO DA NE MOŽE BITI GORE, E PA PREVARIO SE: / Kovačićev suigrač ozlijedio samog sebe dok je izvodio korner

Image
Foto: Profimedia

Bila je to ujedno još jedna utakmica u kojoj je u potpunosti zakazao 50 milijuna eura plaćeni napadač Timo Werner

4.1.2021.
12:27
Profimedia
VOYO logo

U derbiju 17. kola Engleske lige Manchester City je s 3-1 nadigrao u gostima Chelsea i uhvatio priključak s vodećima.

Sve je na Stamford Bridgeu bilo gotovo u okviru 16 minuta prvog dijela. U 18. minuti pogađa Gündogan, a samo dvije minute kasnije Foden, da bi u 34. minuti nakon dugačke kontre, u kojoj je Chelsea izgubio loptu u šesnaestercu Citya, Sterling pogodio vratnicu, a na odbijenoj lopti je De Bruyne, koji donosi nedostižnih 3-0. U sudačkoj nadoknadi Callum Hudson-Odoi postiže počasni gol za Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Timo Werner of Chelsea during the UEFA Champions League, Group E football match between Stade Rennais and Chelsea on November 24, 2020 at Roazhon Park in Rennes, France - Photo Jean Catuffe / DPPI,Image: 571005369, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out, Model Release: no

Bila je to ujedno još jedna utakmica u kojoj je u potpunosti zakazao 50 milijuna eura plaćeni napadač Timo Werner. Nažalost, Nijemac nije postigao pogodak već 12 utakmica za redom.

No, mladom Nijemcu, taman kada je mislio da gore ne može, dogodilo se nešto još gore. Naime, Werner je u jednom trenutku išao brzinski izvesti korner i pokušao je dodati loptu suigraču, ali je prednjim dijelom stopala zakačio korner-zastavicu i udario se petom po gležnju druge noge. Werner se zatim uhvatio za nogu i to uz bolnu grimasu na licu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski mediji danas pišu kako je možda riječ i lakšoj ozljedi, ali zato ga na društvenim mrežama već itekako sprdaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo