BIVŠI IGRAČ DINAMA POTPISAO NOVI UGOVOR U 50. GODINI: / 'Mislim kako i dalje mogu napredovati'

Image

"Ne razmišljam o mirovini, na svakom treningu dajem sve od sebe, ali priznajem kako nikad nisam mogao zamisliti da ću s 40, a pogotovo s 50 godina i dalje igrati nogomet", izjavio je Miura

31.1.2018.
8:48
VOYO logo

Kazuyoshi Miura legedarni je Japanac koji sigurno gazi 50. godinu života. I ne bi to bilo nimalo čudno, da popularni King Kazu i dalje aktivno igra nogomet. I ne samo to, nedavno je potpisao novi ugovor s japanskim drugoligašem Yokohamom.

Nikada nije dobio crveni karton

Prilikom produživanja ugovora, 50-godišnjak je izjavio sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam što sam produžio ugovor, i bez obzira što imam 50 godina, još sam uvijek fokusiran na igru te mislim kako mogu napredovati", izjavio je Miura, a prenosi Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši japanski reprezentitivac na terenu je proveo ukupno 36,932 minute, a pritom je postigao 162 gola i podijelio 52 asistencije. Zanimljivo, nijednom u karijeri nije dobio crveni karton.

Igrao i za Dinamo

"Ne razmišljam o mirovini, na svakom treningu dajem sve od sebe, ali priznajem kako nikad nisam mogao zamisliti da ću s 40, a pogotovo s 50 godina i dalje igrati nogomet. Međutim, tu sam i veselim se utakmicama koje me čekaju", zaključio je Miura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako ovaj vremešni Japanc igra svoju 33. sezonu kao profesionalni nogometaš, a sve je počelo 1986. godine kada je potpisao prvi ugovor s brazilskim Santosom. U karijeri je osim za Santos nastupao i za Palmeiras, Matsubaru, CRB, Coritibu, Santos, Verdy Kawasaki, Genou, Kyoto, Vissel Kobe, Yokohamu i Sydney, a 1998. igrao je i za zagrebački Dinamo za kojeg u 12 nastupa nije zabio niti gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo