Presmiješno! On je vlasnik, a nema pojma ni o čemu!

U neizvjesnom engleskom prvenstvu glavne zvijezde Premiershipa ipak nisu igrači Arsenala, Chelseaja ili Liverpoola, nego Vincent Tan, vlasnik Cardiff Cityja.

30.12.2013.
8:18
VOYO logo

Riječ je o Malezijcu koji je promijenio klupske boje iz plavih u crvene, koji dovodi igrače bez dogovora s trenerom, ali i čovjek koji je prošle sezone bio izrazito ljut jer njegov vratar David Marshall cijele sezone nije zabio nijedan gol!

"Tan je ljut, želio je da mu objasnimo zašto, uz vratara, nijedan od stopera nije zabio gol! Njegovo nepoznavanje nogometa je katastrofalno", kažu izvori iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako, neučinkovitog vratara Marshalla želio je istog trena prodati. Inače, riječ je o novopečenom vlasniku NK Sarajeva, koji trenira naš slavni reprezentativac Robert Jarni, ali i čovjeku koji želi kupiti HNK Dubrovnik, kao filijalu za igrače iz zemlje Luke Modrića koji bi odlazili u Premiership.

Za vikend je Tan iz Cardiffove lože fućkao vlastitim igračima! Dečki su prosuli vodstvo 2:0 protiv Sunderlanda i na kraju izvukli bod. Dakako, otpustio je menadžera Malkya Mackaya jer ga je 'sramotio u javnosti', te želi dovesti slavnog Olea Gunnara Solskjaera, kojem bi u džep stavio 30 milijuna eura kako bi klub zadržao u prvoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Englezi pišu da je na čelnim pozicijama u klubu taj malezijski milijarder postavio prijatelje svoje djece. Tan je na Otoku 'ukrao' šou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo