Svakog časa: 'Ovo će biti najskuplji transfer u povijesti nogometa!'

Portugalski nogometni trener Andre Villas-Boas potvrdio je za britanske medije da će najbolji igrač Tottenhama Gareth Bale vrlo skoro napustiti White Hart Lane i pojačati redove Real Madrida...

28.8.2013.
15:23
VOYO logo

"To bi se moglo dogoditi svakog trenutka. To je njegov san, a mi mu ne bi trebala stajati na tom putu", rekao je Villas-Boas i nastavio:

"Tottenham će definitivno prihvatiti Realovu ponudu i da, bit će to najskuplji transfer u povijesti nogometa", izjavio je Portugalac i zaželio Velšaninu sve najbolje, ali ga nije propustio ukoriti zbog ponašanja prema svojim suigračima i klubu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je veliki korak za njegovu karijeru i ja mu osobno, kao i svi u klubu, želim sve najbolje. Međutim, njegovo je ponašanje bilo nekorektno prema svima nama", zaključio je Villas-Boas.

Čini se da je saga konačno na samom kraju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gareth Bale ni u srijedu se nije pojavio na klupskom treningu, iako ga je menadžer Andre Villas-Boas očekivao, prenosi britanski Press Association.

Nakon što je propustio trening u utorak poslijepodne, Bale je istu metodu protesta zbog kočenja transfera u Real Madrid primjenio i u srijedu. Jasno je da Bale ne propušta treninge Tottenhama zbog ozljede, s obzirom da je pozvan u reprezentaciju za utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Makedonije i Srbije, koje su na rasporedu početkom idućeg mjeseca

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo da je do kraja prijelaznog roka preostala još svega šest dana.

specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo