Tottenham objavio lošu vijest za Luku Modrića!

'Situacija je komplicirana. Modrićev odlazak, samim time i ostanak, i dalje visi u zraku.

19.7.2012.
9:41
VOYO logo

Odgovorio je Villas-Boas na novinarsko pitanje hoće li Luka Modrić u četvrtak krenuti s treninzima u londonskom klubu i hoće li u nedjelju s ostatkom momčadi otputovati na američku turneju. "Situacija je komplicirana. Modrićev odlazak, samim time i ostanak, i dalje visi u zraku. Očekujem da će se ponašati kao igrač Tottenhama sve dok to i jest", rekao je Portugalac nakon prve pripremne utakmice njegove momčadi ovog ljeta u kojoj je Tottenham pobijedio trećeligaša Stevenega 2:0 pogocima Islanđanina Sigurdssona i Španjolca Falquea.

Modrić bi se treninzima svog dosadašnjeg kluba, čiji dobar dio momčadi radi već deset dana, trebao priključiti u četvrtak. "Modrića kontinuirano traže tri kluba, no važno je da Tottenham drži svoj stav. Modrićeva će situacija i dalje ostati kakva je sad sve dok predsjednik Levy ne dobije zadovoljavajuću ponudu. Luka je ineligentan čovjek i razumije da klub mora braniti svoje interese. Ponuda koju zasad imamo za njega ne zadovoljava predsjednika. Kad dođe zadovoljavajuća, Luka će moći otići", tvrdi Boas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AS ekskluzivno saznaje da je posao Real Madridu pokvario PSG, koji je za Modrića ponudio 45 milijuna eura. Kako je Modrić izrazio želju prijeći baš i samo u Real Madrid, isti je iznos Levy zatražio, a traži i dalje, od Reala. Madriđani, međutim, ne žele ići preko 35 milijuna eura.

Luka Modrić u četvrtak je napustio trening-centar Tottenhama bez ikakvih odrađenih vježbi sa suigračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema izvještaju Sky Sports Newsa, hrvatski je nogometaš sam proveo neko vrijeme u klupskoj kantini, potom je razgovarao s nekoliko ljudi iz kluba (Marca navodi da je među njima bio i Villas-Boas), a onda u svome Aston Martinu napustio kompleks.

Marca, doduše, piše da se pojavio na treningu i pozdravio se sa suigračima, ali nije vježbao. S obzirom da Tottenham nije objavio da 26-godišnji veznjak ima bilo kakvih problema s ozljedom, nije jasno zašto je propustio jutarnji trening i hoće li se pojaviti na popodnevnom. Dakako, engleskim, ali i španjolskim medijima koji prate svaki Modrićev korak, to je očiti znak da hrvatski reprezentativac nema namjeru ostati u londonskom klubu. Znači li to da je Tottenham dobio prihvatljivu ponudu od Real Madrida, koji je najviše u središtu pozornosti, ili nekog drugog kluba, zasad također nije poznato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok od kupaca, prvenstveno Real Madrida, tvrdoglavo zahtijeva minimalno 45 milijuna eura za otkup ugovora Luke Modrića, predsjednik Tottenhama Daniel Levy mudro priprema situaciju za slučaj da ostane bez Hrvata.

Madridski dnevnik AS tako navodi da londonski nogometni klub u sjeni natezanja oko Modrića pokušava osigurati usluge Malagina playmakera Santija Cazorle kao zamjene za Modrića. Španjolski 27-godišnji reprezentativac će, prema pisanju AS-a, koštati Tottenham rekordna 22 milijuna eura. Spremni su mu ponuditi 2.5 milijna eura netto godišnje plaće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo