VILLARREAL NAPRAVIO ONO ŠTO REAL NIJE ŽELIO: / Špalir za prvake oduševio Camp Nou

Image
Foto: Screenshot

Barcelona je ipak prošla kroz špalir

9.5.2018.
20:40
Screenshot
VOYO logo

Običajem koji uslijed međusobnog prepucavanja Real Madrid nije želio počastiti Barcelonine nogometaše 'ispravili' su nogometaši Villarreala formirajući špalir za prvaka pri izlasku momčadi na travnjak.

Nekako je u španjolskom prvenstvu uobičajeno da se momčadi koja je osvojila naslov prije kraja natjecanja na sljedećoj utakmici oda počast na način da igrači suparničke momčadi stanu u dva reda i pljeskom pozdrave prvake. Iz Reala tvrde da je Barcelona prekinula tu tradiciju odbivši ih tako dočekati nakon osvajanja Svjetskog klupskog prvenstva, iz katalonskog kluba su ustvrdili da to nije potrebno budući da oni u tom natjecanju nisu niti sudjelovali i nastala je svađa koja je rezultirala početkom utakmice bez počasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Špalir je, ipak, u srijedu viđen. Na radost navijača na Barceloninom stadionu i samih igrača domaće momčadi tu su im čast ukazali igrači Villarreala. Ovako je to izgledalo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Villarreal je jedan od omiljenih suparnika Barceloninih igrača. Posljednji su poraz od njih upisali 2008., a potom ostvarili učinak od dvanaest pobjeda i pet remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo