VIKTORIJIN TRENER PAVEL VRBA: / 'Dinamo jako poštujem, bit će to teža utakmica nego prošlogodišnja u Beogradu'

Image
Foto: PIXSELL

'To neće biti laka utakmica, znamo da će biti teških situacija, ali vjerujemo da imamo snage da pobijedimo i prođemo u drugi krug'

20.2.2019.
18:17
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama pokušat će uz podršku tribina stadiona Maksimir preokrenuti 1-2 iz Plzena, poslati Viktoriju kući, a sebe lansirati u osminu finala Europske lige. Sve to u utakmici koja je na rasporedu u četvrtak s početkom u 18:55 sati.

Jasno, sa željama i nadanjima stigao je u Zagreb i češki prvak čiji trener Pavel Vrba najavljuje ogled s prisjećanjem na prošlosezonski hod Europskom ligom. A upravo u istoj ovoj fazi natjecanja Viktoria je igrala utakmicu nešto istočnije od Zagreba, u Beogradu protiv Partizana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrba vjeruje svojoj momčadi

"Poštujem Partizan, ali mislim da je Dinamo ipak kvalitetniji i bolji protivnik. Bit će to teža utakmica nego prošlogodišnja u Beogradu. Pozitivno je što smo preokrenuli tu prvu utakmicu, ali konačan rezultat znat će se tek sutra. Naravno, pozitivno je pobjeđivati i zadržati dobru atmosferu u momčadi", kaže bivši izbornik češke reprezentacije, a prenosi 24sata.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobro je upoznat sa time da je Dinamov trener Nenad Bjelica u utakmici protiv Slaven Belupo koristio postavu koja vjerojatno neće istrčati na Maksimir u četvrtak. Zna da nije mogao mnogo toga saznati iz tog ogleda.

"Mislim da će doći do velikih promjena, sigurno hoće jer Dinamo je dovoljno kvalitetan da si može priuštiti tolike izmjene. Mislim da će sastav biti sličan prvoj utakmici u Češkoj, ali doći će do promjena na dvije pozicije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

Trener Pavel Vrba i Milan Havel

"Dinamo jako poštujem, težak je to suparnik i razine Slavije Prag. Ne mogu reći kakav će biti ishod utakmice, ali imam vjeru u momčad", poručio je Vrba za kraj.

Iskustvo na strani Čeha

Riječ je dobio i bek češke momčadi Milan Havel:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To neće biti laka utakmica, znamo da će biti teških situacija, ali vjerujemo da imamo snage da pobijedimo i prođemo u drugi krug."

Zna i Havel da će tribine biti pune, očekuje super atmosferu i veseli joj se, a to što je Viktoria u posljednjih osam godina prezima u Europi u njih smatra prednošću svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijela je momčad iskusna u ovoj fazi natjecanja i imamo potencijala proći dalje", uvjeren je.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo