Kume, zar i i ti: Zvijezde Srbije rekle 'ne' domovini!

Mihajović je nazvao Nemanju Vidića i Dejana Stankovića i nagovarao ih na povratak u reprezentaciju, ali su ga odbili. Nisu pomogle niti kumske veze Stankovića i Mihajlovića.

21.5.2012.
16:35
VOYO logo

"Uvjeren sam u veliki uspjeh. Da nisam, ne bih se ni prihvatio posla. Ovdje nisam došao radi novca, došao sam jer mi je čast i zadovoljstvo biti izbornik", kazao je Siniša Mihajlović koji je i službeno je potvrđen kao novi izbornik reprezentacije Srbije. Pred novinarima je obećao veliki rezultat i istaknuo da će napustiti mjesto izbornika ako se plasira na SP 2014. u Brazilu.

"Uvjeren sam u veliki uspjeh. Da nisam, ne bih se ni prihvatio posla. Ovdje nisam došao radi novca, došao sam jer mi je čast i zadovoljstvo biti izbornik", rekao je Mihajlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa sobom je donio i neke novine, prva je ta da će igrači morati potpisati "ugovor o etici".

"Kao igrač činio sam pogreške, ali ako smo mi već griješili, ne moraju i mladi činiti iste stvari."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nazvao je i Nemanju Vidića te Dejana Stankovića i nagovarao ih na povratak u reprezentaciju, ali su ga odbili. Nisu pomogle niti kumske veze Stankovića i Mihajlovića.

"Nazvao sam obojicu i nijedan se neće vratiti u reprezentaciju. Stanković će kad god bude mogao biti s nama jer ga želim pokraj sebe, a i znam kakav ugled uživa među igračima", zaključio je srpski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo