'TO JE NAŠE DRUŠTVO' / Vidić bez milosti prema ljudima koji vode srpski nogomet: 'Bio u zatvoru, priznao da je krao i djeca žele biti poput njega...'

Image
Foto: martin Rickett/Press Association/PIXSELL

Nemanja Vidić kandidirao se za predsjednika Nogometnog saveza Srbije pa vrlo brzo povukao svoju kandidaturu

30.11.2023.
14:52
martin Rickett/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Legendarni srpski nogometaš Nemanja Vidić početkom ove godine predao kandidaturu za predsjednika Nogometnog saveza Srbije (FSS), pa vrlo brzo odustao od nje, a sada je u razgovoru za NIN odgovorio na pitanje bi li prvo trebao u zatvor kako bi pdobio funkciju.

Image
I TO SE DOGODILO /

Austrijski Srbin ispisao povijest Lige prvaka: Nećete vjerovati kada doznate što mu je uspjelo

Image
I TO SE DOGODILO /

Austrijski Srbin ispisao povijest Lige prvaka: Nećete vjerovati kada doznate što mu je uspjelo

Arnautović je zabio prvi gol za Inter u velikom povratku protiv Benfice

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako to da Dragan Džajić, koji je bio u zatvoru i priznao da se bavio malverzacijama, i Zvezdan Terzić, koji nije dokazao nevinost, već su procesi protiv njega zastarjeli, vode dvije najveće organizacije u srpskom nogometu - FSS i Zvezdu? To je pitanje koje svi trebamo postavljati", kaže Vidić pa dodaje:

"Džajić četiri godine nije uspio dokazati da je nevin i onda ga je prije 11 godina Tomislav Nikolić, tadašnji predsjednik Srbije, abolirao, što je Džajić prihvatio i time priznao da je krao Zvezdu, odnosno sudjelovao u malverzacijama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se na sličan način i na Terzića.

"On govori da je ponosan na to što je bio u zatvoru, priča da je tamo upoznao puno kvalitetnih ljudi. Ja nemam problem s tim da Terzić tako odgaja svoju djecu. Ali on te poruke šalje mojoj, našoj djeci. Da je u redu da idete u zatvor, da je to put da ojačate i dođete do uspjeha. Terzić ima izuzetno dobar status u društvu, vozi dobar automobil, ima skup sat, putuje, kreće se u visokom društvu. I kako će sad bilo koji momak poslušati oca i raditi od 9 do 17 sati, mučiti se, biti pošten. Sve više djece žele biti Zvezdan Terzić. To je naše društvo", poručio je Vidić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju na SP-u gledajte na Voyo i RTL Kockici. Prvenstvo u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj započeo je 29. studenog i trajat će do 17. prosinca. Budite uz Kraljice šoka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo