[VIDEO] BIVŠI HAJDUKOVAC SVJEDOČIO JE RIJETKO VIĐENIM SCENAMA: / Sudac pustio navijače da sjede na travnjaku pa kasnije požalio

Image
Foto: Profimedia

Nakon što je utakmica nastavljena Bordeaux je napunio mrežu gostiju

3.12.2019.
22:10
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Marseillea učvrstili su se na drugom mjestu ljestvice francuskog prvenstva petom uzastopnom pobjedom svladavši kao gosti Angers sa 2:0 u dvoboju 16. kola. Strijelci za nova tri boda Marseillea bili su Sanson (17') i Payet (41'-11m).

Duje Ćaleta-Car odigrao je svih 90 minuta za Marseille, dok je Mateo Pavlović ušao u igru za Angers u 71. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi Marseille sada ima 31 bod, dva manje uz dvije utakmice više od vodećeg Paris SG-a, dok je Angers pao na četvrto mjesto sa 24 boda, dva manje od Bordeauxa koji je na svom terenu nadigrao Nimes sa 6:0.

Image
BILIĆ JE POKAZAO ENGLEZIMA TKO JE ŠEF NAKON KONTROVERZNE SITUACIJE: /

'Netko bi trebao dobiti otkaz'

Image
BILIĆ JE POKAZAO ENGLEZIMA TKO JE ŠEF NAKON KONTROVERZNE SITUACIJE: /

'Netko bi trebao dobiti otkaz'

Neviđene scene

Dvoboj u Bordeauxu obilježio je prekid od 25 minuta kojega su prouzročili domaći navijači na samom početku iskazujući nezadovoljstvo protiv postupaka uprave kluba. Naime, u prošloj utakmici najžešćim je navijačima oduzet jedan transparent u kojemu su protestirali protiv dopredsjednika kluba pa su početkom utakmice u utorak sjeli uz rub travnjaka, a sudac utakmice je procijenio kako postoji opasnost od njihova utrčavanja na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je to izgledalo, pogledajte OVDJE.

Nakon što je utakmica nastavljena Bordeaux je napunio mrežu gostiju. Trostruki strijelac bio je Maja (24', 37', 53'), a potom su mrežu gostiju pogodili još De Preville (58') i Otavio (76', 87'). Toma Bašić ušao je u igru u 75. minuti umjesto Maje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brest je na svom terenu uvjerljivo svladao Strasbourg 5:0 (2-0) golovima Mendyja (20'), Battocchija (45+1', 53', 75') i N'Gome (90+4'-11m). Brest je 12. sa 21, a Strasbourg 15. sa 18 bodova.

U utorak još igraju Lyon i Lille, dok su ostali susreti 16. kola na programu u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo