[VIDEO] ZVIJEZDA UNITEDA POSTALA HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: / Svi pričaju o neobičnom penalu - 'Za ovo treba imati hrabrosti'

Image
Foto: Profimedia

Bilo je nešto polemika o tome je li ovakvo izvođenje penala regularno

28.2.2020.
9:36
Profimedia
VOYO logo

Manchester United je na Old Traffordu pobijedio Club Brugge sa 5-0 i sigurno prošao dalje, nakon što su u prvom susretu 1/16 finala Europa lige odigrali neriješeno u gostima (1:1).

"Crveni vragovi" su bez suviše stresa preskočili belgijski sastav, a to najviše mogu zahvaliti gostujućem braniču Simonu Deliju koji je zaradio crveni karton već u 23. minuti. Deli je poput najboljih vratara rukom zaustavio udarac Lukea Shawa te pritom skrivio kazneni udarac i zaradio isključenje. Bio je to nevjerojatno glup potez jer se njega nalazio vratar Simon Mignolet i možda bi obranio udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazneni udarac je sigurno u vodstvo pretvorio Bruno Fernandes, a domaćin je do kraja poluvremena zabio još dva gola, a strijelci su bili Ighalo (34) i McTominay (41). U drugom dijelu među strijelce se upisao Fred (82, 90).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je zanimljiv bio baš taj penal Fernandesa jer ga je izveo na neuobičajen način. Uoči udarca je poskočio i time zapravo zavarao vratara te je elegantno zabio. Ugledni engleski novinar Liam Canning, na svom je Twitteru napisao da igrač koji nešto ovako napravi mora biti hladan i imati "golema muda".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je nešto polemika o tome je li ovakvo izvođenje penala regularno, a Gary Lineker je komentirao da nema ništa pogrešno u ovakvom izvođenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo