[VIDEO] ŠTO ĆE ZLATAN REĆI NA OVO? / Bivši suigrač objavio je snimku u kojoj je Ibrahimovića pozvao na izazov i uz to ga krenuo provocirati

Image
Foto: Profimedia

Marco Materazzi osvojio je Ligu prvaka s milanskim Interom 2010. godine

24.3.2020.
19:38
Profimedia
VOYO logo

Četrdesetšestogodišnji Marco Materazzi poznati je talijanski nogometaš, koji je od 2014. u igračkoj mirovini, a u karijeri je ostao najbolje zapamćen kao igrač milanskog Intera u kojem je proveo čak deset godina.

U tom razdoblju je dijelio svlačionicu sa slavnim napadačem Zlatanom Ibrahimovićem, kojega je u utorak pozvao na izazov tehniciranja WC papirom koji je postao jako popularan u vrijeme izolacije zbog izbjegavanja zarazom koronavirusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zlatane, možeš li ovo?'

Image
Foto: FILIPPO MONTEFORTE / AFP / Profimedia

Ibrahimović (lijevo) i Materazzi (desno)

Materazzi je tijekom karijere bio poznat kao vrlo prgav igrač, a očito je zadržao takav stav i nakon što je okončao karijeru jer ga se na videu može vidjeti kako tehnicira rolom papira i na kraju je ubacuje u trofej pobjednika Lige prvaka.

Ibrahimović, naime, nikad nije uspio osvojiti najprestižnije europsko klupsko natjecanje iako je igrao za najveće europske klubove, dok je Materazzi osvojio trofej 2010. godine s milanskim Interom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispod snimke je napisao: "Da vidimo, Zlatane, možeš li ti ovo... Ako hoćeš trofej, posudim ti ga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo