VIDEO: / Zaboravljeni Vatreni zabio u potopu Rimljana

Koliko je jak Palermo na domaćem terenu, na vlastitoj koži u 24. kolu Serije A osjetili su nogometaši Lazija. Siciliju napuštaju s pet pogodaka u mreži od kojih jednog potpisuje Igor Budan.

20.2.2012.
9:20
VOYO logo

Gosti su popustili pod pritiskom domaćih već nakon 10 minuta igre kada je poentirao Barreto, a već desetak minuta kasnije na 2:0 je povisio Donati. Do kraja prvog dijela u strijelce se upisao i branič Silvestre, a početak drugog poluvremena i nastavak muka po Laziju označio je Igor Budan svojim petim ligaškim pogotkom u 10 nastupa.

Svega četiri minute potom potpuni potop gostiju potvrdio je Miccoli, a zatim je domaći trener odlučio odmoriti svoje glavne igrače pa je iz igre uz Miccolija od 63. minute povukao i Budana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=lf3KInF99WLkI7Vi
szólj hozzá: LAZ

Inače, omaleni ofenzivni veznjak Fabrizio Miccoli nakon utakmice postao je prvi nogometaš u Seriji A s dvocifrenim brojem golova i asistencija. U obje kategorije upisao se po 11 puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U preostaloj nedjeljnoj utakmici 24. kola Udinese je u 13. domaćoj utakmici tek treći puta propustio uzeti sva tri boda. Cagliari je izdržao nalete Di Natalea i društva pa odnosi zasluženi bod iz Udina remijem bez golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo