VIDEO: / Olić nemoćan protiv bivšeg kluba, Lakić donio pobjedu Paderbornu

Nogometaši Paderborna ostvarili su važnu pobjedu u borbi za ostanak u Bundesligi, a junak trijumfa bio je hrvatski nogometaš Srđan Lakić. Paderborn je u dvoboju 28.

11.4.2015.
17:56
VOYO logo

Pogodak odluke 31-godišnji Lakić je postigao u 60. minuti na asistenciju Floriana Hartherza. Dubrovčanin je, podsjetimo, došao u Paderborn u siječnju iz redova drugoligaša Kaiserslauterna. Ovo mu je drugi gol u novom dresu, a prvi je zabio u veljači protiv Hannovera.

Paderborn je ovom pobjedom došao na 16. mjesto koje vodi u razigravanje za ostanak. Ima dva boda više od HSV-a i četiri od Stuttgarta koji je odigrao utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2mdf2y

Nogometaši Bayerna napravili su novi korak prema još jednom naslovu. Iako su igrali u prilično šarenom sastavu, bez poteškoća su svladali Eintracht Frankfurt s 3:0. Dvostruki je strijelac bio Robert Lewandowski, a priču je u 82. minuti zaključio Thomas Müller.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Nogometaši HSV-a poraženi su i četvrti put zaredom, a bez pobjede su već osam uzastopnih kola. U sve su težoj poziciji i sve su bliže prvom padu u drugoligaško društvo od pokretanja Bundeslige. U subotu je HSV kod kuće poražen od Wolfsburga s 2:0, a strijelci su bili Guilavogui i Caligiuri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to dvoboj našeg Ivice Olića protiv donedavnog kluba. HSV je, tvrdi Bild, morao uplatiti Wolfsburgu 100.000 eura da bi Olić mogao zaigrati protiv bivše momčadi, ali hrvatski je veteran bio nemoćan i još uvijek čeka prvi gol od povratka u Hamburg. Olić je odigrao cijelu utakmicu, dok je Ivan Perišić na drugoj strani bio u igri do 77. minute.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U okršaju dviju Borussija, ona iz Mönchengladbacha je pred svojim navijačima nadigrala goste iz Dortmunda s 3:1. Strijelci za domaće su bili Wendt, Raffael i Nordtveit, a utješni je pogodak za Crno-žute zabio Gündogan. Borussia (M) je time zadržala treće mjesto na ljestvicim, dok su se Dortmunđani drugim uzastopnim porazom udaljili od mjesta koja vode u Europsku ligu.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayer Leverkusen, za koji je naš Tin Jedvaj odigrao svih 90 minuta, kao gost je svladao Mainz s 3:2. Strijelci su za Apotekare bili Son, Kiessling i Çalhanoglu, dok je oba pogotka za Mainz postigao Koo, oba puta iz penala, pri čemu je drugi jedanaesterac skrivio Jedvaj.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo