Jeste li primjetili ovaj detalj? / VIDEO, Vratar Eintrachta u posljednjim trenutcima utakmice nevjerojatnom obranom spasio svoju momčad od poraza

Image

Vratar Eintrachta apsolutni je heroj svoje momčadi.

19.5.2022.
12:56
VOYO logo

 Nogometaši Eintrachta iz Frankfurta pobjednici su ovosezonske Europske lige, oni su u finalu u Sevilli boljim izvođenjem 11-eraca svladali Rangers, nakon 120 minuta rezultat je bio 1-1, da bi u raspucavanju Eintracht bio bolji sa 5-4.

Škotski je sastav u 57. minuti kaznio promašaje njemačkog predstavnika, koji je do tog trenutka imao izglednije prilike za pogodak. Središnji igrač obrane Eintrachta Tuta izgubio je korak u utrci za loptom s Aribom, pa je napadač Rangersa izbio sam pred Trappa te ostao miran prilikom realizacije prilike za 1-0. Odmah po primljenom pogotku Tuta je i zamijenjen jer se možebitno i ozlijedio tijekom te akcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eintracht je do zasluženog poravnanja stigao u 69. minuti kada je Kostić uputio odličnu nisku loptu s lijevog krila na peterac gdje je između Goldsona i Basseyja utrčao Borre i potvrdio status najbojeg strijelca svoje momčadi.

Rezultat se više nije mjenjao, a Škoti su u posljednjim trenutcima utakmice imali najveću priliku na utakmici. Kent je sjajno utrčao na jedan prizemni centaršut i šutirao s manje od pet metara. Izgledalo je kao da je Trapp već zakasnio, i da će sigurno biti gol. No sjajno se vratar Eintrachta bacio i nevjerojatno obranio ovaj udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo