[VIDEO] VELEBNI MESSI ORKESTRIRAO POVRATAK BARCE: / Katalonci preokrenuli zaostatak i plasirali se u četvrtfinale kupa

Image
Foto: AFP

Barcelona je predvođena Leom Messijem pomela Levante i izborila četvrtfinale Kupa kralja

17.1.2019.
23:42
AFP
VOYO logo

Barcelona je velikom pobjedom nad Levanteom na Nou Campu (3-0) preokrenula zaostatak iz prve utakmice i plasirala se u četvrtfinale Kupa kralja. Blaugranu su predvodili Ousmane Dembele i Lionel Messi – Francuz je postigao dva pogotka, dok je Messi postigao jedan pogodak i tome dodao još dvije asistencije.

Pogoci za Barcelonu su padali u 30., 31. (oba puta Dembele) i 54. utakmici. Barca je prvu utakmicu, u kojoj nije igrao Messi, izgubila sa 2-1, tako da je ova pobjeda značila da sa ukupnih 4-1 prošla među posljednjih osam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Espanyola i Real Betisa izborili su plasman u četvrtfinale španjolskog Kupa kralja.

Espanyol je na svom travnjaku pobijedio Villarreal sa 3-1, nakon što je prvi susret završio 2-2, dok je Real Betis na gostovanju odigrao 2-2 protiv Real Sociedada poslije 0-0 iz prve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Espanyol je poveo 2-0 iz dva jedanaesterca koje su realizirali Pablo Piatti (34) i Borja Iglesias (37). Villarreal je smanjio u 42. minuti golom Samuela Chukwuezea, a pitanje pobjednika razriješio je Iglesias svojim drugim golom u 74. minuti za 3-1.

U drugom susretu Real Sociedad i Real Betis su odigrali 2-2 nakon što je prvi susret završio bez golova što je gostima bilo dovoljno za prolaz. Betis je poveo u 37. minuti golom Sergia Canalesa, no domaćin je uspio okrenuti rezultat preko Igora Zubeldije (40) i Mikela Merina (62). U 70. minuti Loren Moron je zabio za 2-2 nakon čega se rezultat više nije mijenjao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plasman u četvrtfinale još ranije izborili su Real Madrid, Sevilla, Valencija, Girona i Getafe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo