[VIDEO] VATRENI NEUOBIČAJENIM POTEZOM IZNENADIO SUIGRAČE: / 'Bio sam šokiran, nisam ga nikada vidio da to radi'

Image
Foto: Profimedia

Posebno je lijep i na koncu iznenađujuć pogodak bio onaj Brekalov

12.11.2020.
11:01
Profimedia
VOYO logo

U prijateljskom susretu igranom u Istanbulu hrvatska nogometna reprezentacija je odigrala 3-3 protiv Turske, a "Vatrenima" sada slijede utakmice u Ligi nacija protiv Švedske i Portugala. Bio je to dvoboj u kojem su Turci vodili 1-0 i 2-1, Hrvatska je potom okrenula rezultat u svoju korist, ali je na koncu završilo 3-3.

Turska je povela u 23. minuti golom Cenka Tosuna iz jedanaesterca, izjednačio je Ante Budimir u 32. minuti, no domaćin je do kraja poluvremena zabio još jedan gol, a strijelac je bio Deniz Turuc u 41. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je vrlo brzo u nastavku okrenula rezultat, za 2-2 zabio je Mario Pašalić u 54. minuti, a samo dvije minute kasnije Josip Brekalo je glavom pogodio za prvo hrvatsko vodstvo na utakmici. Nažalost, u 58. minuti je Cengiz Under pogodio za 3-3.

Image
Foto: Profimedia

Croatia's forward Josip Brekalo celebrates after scoring during the friendly football match between Turkey and Croatia at the Vodafone Park in Istanbul on November 11, 2020.,Image: 568489487, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Brekalo iznenadio suigrača

Posebno je lijep i na koncu iznenađujuć pogodak bio onaj Brekalov, a posebice zato što ga je mladi krilni igrač zabio glavom. Taj je potez iznenadio i stopera Marina Pongračića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa bio sam šokiran. Gol glavom nisam očekivao. Znamo svi da je Brekalo talentiran i to pokazuje na terenu. Zabio je gol glavom, a to još nisam vidio ni na treninzima ni na utakmicama", rekao je Pongračić koji inače dijeli svlačionicu s Brekalom i u Wolfsburgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo