[VIDEO] VATRENI JE MOGAO SAMO U NEVJERICI GLEDATI: / Pola Europe priča o nestvarnom sprintu i golu čudesnog Mbappea

Image

Naš Ćaleta-Car ostao je negdje iza u prašini i mogao je samo gledati u nevjerici što im Mbappe radi

8.2.2021.
13:14
VOYO logo

U derbiju 24. kola Francuske lige PSG je u gostima svladao Marseille s 2-0. Veliki francuski derbi pripao je Parižanima, koji su pobjedu osigurali već u prvom dijelu. U devetoj minuti pogodio je Kylian Mbappe na dodavanje Di Marie, a u 24. minuti u strijelce su upisao i Icardi.

Bila je to osveta Parižana za poraz od Marseillea (0-1), prvi nakon devet godina, lani u rujnu u Parizu. Domaći igrač Payet dobio je crveni karton u sudačkom dodatku, a hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car odigrao je cijeli susret za Marseille.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe celebrates after scoring during the French L1 football match between Olympique de Marseille and Paris Saint-Germain at the Velodrome Stadium in Marseille, southern France on February 7, 2021.,Image: 589468191, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Utakmicu je najviše obilježio potez ponajboljeg igrača svijeta Kyliana Mbappea. Mladi je Francuz u devetoj minuti izveo pravo čudo o kojem danas priča pola Europe. Gol je pao iz kontranapada, a Mbappe je u njemu sprintao s gola na gol brzinom od čak 33 km/h i na koncu je postigao pogodak. Naš Ćaleta-Car ostao je negdje iza u prašini i mogao je samo gledati u nevjerici što im Mbappe radi.

Pogodak pogledajte OVJDE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo