VIDEO: / UŠAO U POVIJEST ATLETICA Torres zabio prvi gol u Primeri nakon osam godina

Prvak Španjolske Atletico Madrid je u sklopu 28. kola Primere na svom Vincente Calderonu slavio protiv Getafea sa 2:0. Strijelci za pobjedničku momčad bili su Torres i Tiago.

21.3.2015.
18:50
VOYO logo

Atletico Madrid nije imao puno problema u srazu sa Getafeom. Nogometaši argentinskog trenera Diega Simeonea su slavili 2:0, zahvaljujući golovima Torresa i Thiaga. Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić nije konkurirao za ovaj dvoboj zbog lakše ozljede koju je zaradio u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Bayera.

Atletico je poveo već u 3. minuti. Ponajbolji igrač Rojiblancosa, čovjek kojeg je Simeone nedavno jako nahvalio Koke, je ubacio iz slobodnog udarca, a u petercu najviši je bio Torres koji je sjajno glavom zabio golmana Getafea Guaita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je Torresu bio prvi pogodak u Primeri nakon čak osam godina, ukupno 95 u dresu aktualnog španjolskog prvaka. Konačnih 2:0 postavio je Thiago u 44. minuti. Sve su Madriđani riješili već u prvom poluvremenu.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ako je momčad iz madridskog predgrađa u drugom poluvremenu pokušala izjednačiti, u tome nije uspjela. Vrijedi istaknuti kako je ovim golom Torres postao najbolji strijelac Atletica u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo