VIDEO: / Tužan kraj legende svjetskog nogometa!

Bivši kapetan talijanske nogometne reprezentacije, Fabio Cannavaro, objavio je kraj karijere u 37. godini. 'Strašno sam tužan. Nogomet mi je bio sve u životu'.

9.7.2011.
18:36
VOYO logo

Naime, liječnici su ga upozorili da mu je ozlijeđeno koljeno u takvom stanju da neće podnijeti napore još jedne sezone. Cannavaro je u svojoj oproštajnoj poruci podvukao da da je iznimno tužan.

"Strašno sam tužan. Nogomet mi je bio sve u životu. Ovo za mene nije niti najmanje jednostavno. Svi kažu da jednom mora doći kraj, ali kada se dogodi, teško se s time suočiti. Vratio sam se u Dubai kako bih nastavio s treninzima, ali liječnici su mi nisu dali dozvolu za nastavak karijere", izjavio je 37-godišnji nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjoj sezoni Cannavaro je igrao u Al Ahliju iz UAE-a. Za talijansku reprezentaciju odigrao je rekordnih 136 utakmica te je nastupio na četiri Svjetska prvenstva.

Inače, Fabio je jedini branič u povijesti kojem je FIFA dodijelila nagradu za igrača godine. Karijeru je započeo u Napoliju daleke 1992. godine, a još je igrao za Parmu, Inter, Juventus i Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo