VIDEO: / 'Turska drama počinje!'

Klub navijača hrvatske reprezentacije Uvijek vjerni iskoristio je turske sapunice kako bi se našalili na račun Turaka, protivnika Vatrenih u dodatnim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

10.11.2011.
19:30
VOYO logo

Uvijek vjerni su objavili trilogiju pod nazivom "Turska drama počinje", u kojima su popularne sapunice iskoristili kako bi prikazali njihov strah uoči Hrvatske. Naravno, isječci nisu titlani pravim prijevodom, već onim rečenicama kojima se najbolje opisuje strah naših protivnika.

U prvom videu muškarac svojoj ženi pokušava objasniti svoj strah od osvete za 2008. godinu i jedanaesterce u četvrtfinalu Europskog prvenstva. Govori o nikad nabrijanijem Biliću i ženi govori kako ga ne razumije, da bi ona na kraju zaželjela da ode s njim na utakmicu i vidi te moćne Hrvate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osveta je glavna tematika i drugog videa, u kojem čovjek na samrti viče kako im prijeti katastrofa i kako će od Hrvata primiti pet komada.

Treći dio turske drame je razgovor dvojice muškaraca u kojem jedan ističe kako Hrvatska dolazi znatno oslabljena i kako Turska mora pobijediti, ali ga drugi upozorava kako da bolje ostane kod kuće i ne ode gledati tu tragediju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo