VIDEO: / Sudac teško oštetio Barcelonu?!

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka između Milana i Barcelone, švedski sudac Jonas Eriksson je na svoj 38.

29.3.2012.
8:51
VOYO logo

U prvom dijelu vratar Milana Abbiati pokosio je Sancheza, a u drugom Mesbah je pred sucem vukao za dres Puyola u šansi za gol. Oba penala čisti kao suze!

"Pogriješio je i peti sudac iza gola signalizirajući da prekršaj nad Sanchezom nije postojao. Bilo je ovo ispodprosječno suđenje i bude li Eriksson tako sudio na EP-u, neće na njemu dobiti više od jedne-dvije utakmice", kazao je Beusan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=L7AUCXrrknvt6jTP
szólj hozzá: Sanchez elesik

Vratar Barcelone Victor Valdes bio je razočaran što njegova momčad nije uspjela postići pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada nas čeka vrlo teška zadaća u uzvratu, jer ipak smo očekivali da ćemo zabiti barem jedan gol. Moramo po svaku cijenu pobijediti, a Milan nije bezopasan suparnik. Ali, bude li trebalo, napast ćemo ih i s devet napadača, samo da prođemo dalje", kazao je Valdes.

Bila je ovo razočaravajuća večer i za dvojicu sjajnih strijelaca, Ibrahimovića i Messija. Posebno za Ibru, koji je s ogromnim motivom dočekao svoga bivšega trenera, nevoljenoga Guardiolu. A komentator HTV-a Velimir Zajec tvrdi da Messi protiv Milana nije pokazao ni 50 posto svojih mogućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očito su iscrpljujuće utakmice u nacionalnim prvenstvima ostavile traga na igračima, usto i nervoza je učinila svoje, jer radilo se o utakmici posebne težine. Na kraju, ni premekani teren nije dopuštao dovoljno dobru pas-igru", kazao je Zajec.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=XBQMbd2jAZchm5TZ
szólj hozzá: BARTrener Talijana Massimiliano Allegri bio je zadovoljan ishodom. Nada u prolaz još živi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema puno momčadi koje mogu zaustaviti Barcelonu. Pokazali smo iznimnu borbenost kroz cijelu utakmicu, a nisu nas pokolebali veliki kondicijski problemi Robinha, Neste i Boatenga. Izdržali smo, čak smo mogli i zabiti, pa sam ohrabren uoči uzvrata. Bit će to potpuno otvorena utakmica", kazao je Allegri.

Ovo je prvi put u povijesti Lige prvaka da niti jedan domaćin u četvrtfinalu nije postigao pogodak, a posljednji put Barcelona u eliminacijskoj fazi ovoga natjecanja u gostima nije dala gol još 29. travnja 2008. kada ju je zaustavio Manchester United. U ovoj sezoni Barcini igrači posljednji put nisu mrežu zatresli još od 29. siječnja kada ih je zaustavio Villarreal (0:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo