VIDEO: / Strašan eurogol bacio Tottenham na koljena!

Luka Modrić i suigrači su već u petoj minuti gubili od West Bromwich Albiona, ali su uspjeli preokrenuti rezultat u svoju koristi.

23.4.2011.
20:08
VOYO logo

Doista je nevjerojatan način na koji igrači Harryja Redknappa u posljednje vrijeme počinju svoje utakmice. Baš kao i u susretu s Arsenalom, primili su pogodak već u petoj minuti, samo tada je strijelac bio Theo Walcott, a ovaj put je obranu Tottenhama kaznio Peter Odemwingie.

Doduše, imali su gosti i dosta sreće jer se baš u ključnom trenutku, kada je trebao blokirati napadača West Bromwich Albiona - ozlijedio Benoît Assou-Ekotto, pa je potpuno neometani Odemwingie plasiranim udarcem svladao Heurelha Gomesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=MnCTw3ln0RBTWU9A

Spursi su se vratili u igri u 27. minuti solo akcijom Romana Pavljučenka u kojoj je također imao puno sreće. Nakon niza odbijanja, lopta je došla na nogu ruskom napadaču koji je tukao snažno i od vratnice pogodio gostujuću mrežu. Vratar Scott Carson bio je nemoćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=WIzdS5SiRZQHTD6M

U drugom poluvremenu Tottenham je dominirao bez pravih prilika, no White Hart Lane je konačno eksplodirao u 67. minuti kada je Jermaine Defoe s vrha šesnaesterca, slično kao i njegov napadački kolega Pavljučenko u prvom dijelu, neobranjivo pogodio sam kut gostujućeg gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=1auwwKyyOGu8PkWM

I kada se činilo da su Spursi dohvatili važne bodove u borbi za kvalifikacije Lige prvaka, njihov san je u 81. minuti uništio Simon Cox, koji je pravim eurogolon probio Gomesa i donio West Bromu bod u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim remijem Tottenham se 'kilometrima' udaljio iz utrke za četvrtu poziciju jer za Manchester Cityjem, koji svoj susret igra tek u ponedjeljak (Blackburn), zaostaje dva boda.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=6qQWFxuogIt8o1U4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od hrvatskih igrača nastupio je samo Luka Modrić, koji je odradio cijelu utakmicu. Vedran Ćorluka i Niko Kranjčar su ozlijeđeni, dok Stipe Pletikosa nije bio ni na klupi.

U prvom susretu ovog kola engleskog prvenstva, u vrijeme subotnjeg ručka, Manchester United se na svom old Traffordu dugo mučio s Evertonom, no Alexa Fergusona je u 84. minuti usrećio Javier Hernandez postigavši jedini gol na susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://static.video.yandex.ru/lite/mihajlo-spb/gnryjc5gz8.2813/

Crveni vragovi su se ovim trijumfom odvojili na devet bodova od Arsenala i Chelseaja, ali oba ta sastava tek trebaju podigrati svoje utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aston Villa - Stoke City 1:1 Blackpool - Newcastle United 1:1 Liverpool - Birmingham City 5:0 Sunderland - Wigan 4:2 Wolverhampton - Fulham 1:1

Vezani članci:

arti-201104220626006 arti-201104200861006 arti-201104210661006 arti-201104190835006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo