[VIDEO] SKALPIRALI SU HAJDUK NA POLJUDU, A OVO IM JE NAGRADA: / Pogledajte kako su dočekani nogometaši Šibenika

Image
Foto: Profimedia

Nogometaši Šibenika skinuli su golemi skalp i nadigrali su rivala na njihovom terenu, a zbog toga su i prigodno nagrađeni

18.10.2020.
22:28
Profimedia
VOYO logo

U susretu 8. kola Prve HNL Šibenik je priredio veliko iznenađenje pobijedivši na Poljudu pred 4.500 gledatelja Hajduk sa 1-0. Bio je to 41. međusobni susret Hajduka i Šibenika u Prvoj HNL i tek peta pobjeda momčadi sa Šubićevca. Posljednju su ostvarili 17. listopada 2009. također, na Poljudu i to s identičnih 1-0.

Pogodak odluke zabio je Emir Sahiti u 34. minuti. Albanski napadač, koji je u Šibenik stigao na posudbu iz Hajduka, lijepo je zabio na asistenciju Yeffersona koji je uzeo jednu loptu na polovici Hajduka, a potom odlično proigrao Sahitija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

18.10.2020., stadion Poljud, Split - Hrvatski Telekom Prva liga, 8 kolo, HNK Hajduk - HNK Sibenik. Slavlje Sibenika. Emir Sahiti. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Doček za pamćenje

Sve je moglo biti drugačije da je Mijo Caktaš u prvoj minuti susreta zabio gol za Hajduk. Najbolji strijelac splitskog sastava izašao je sam ispred Labrovića, ali nije uspio zabiti. U nastavku susreta domaćin je dominirao, ali nije uspio probiti obranu Šibenika.

Nogometaši Šibenika skinuli su golemi skalp i nadigrali su rivala na njihovom terenu, a zbog toga su i prigodno nagrađeni. Navijači Šibenika, Funcuti, priredili su svojim miljenicima doček za pamćenje. Pogledajte u nastavku kako je sve izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo