[VIDEO] SJAJNI VRSALJKO PONOVNO ASISTENT: / Povratnik Diego Costa zabio gol pa iste sekunde izletio iz igre

Image
Foto: AFP

Šime Vrsaljko je odigrao svih 90 minuta za Atletico te asistirao treći put u posljednje četiri utakmice.

6.1.2018.
14:58
AFP
VOYO logo

U prvoj utakmici 18. kola španjolskog prvenstva nogometaši Atletico Madrida su na svome Metropolitanu svladali Getafe s 2-0, a utakmicu je obilježio povratnik Diego Costa koji je postigao pogodak pa odmah potom dobio i crveni karton. Istaknuo se i naš Šime Vrsaljko koji je igrao od prve minute i upisao novu asistenciju.

Atletico je poveo u 18. minuti kada je Antoine Griezmann lijepo proigrao Angela Correu, a ovaj iskosa s desne strane matirao Damiana Martineza. U 68. minuti Vrsaljko je s desne strane ubacio u sredinu, a Diego Costa u padu sa sedam metara poslao loptu u mrežu. Bio mu je to prvi gol u španjolskoj Primeri od 18. travnja 2014. i odlučio ga je proslaviti s navijačima, ali sudac je njegov trk do tribine i grljenje s gledateljima ocijenio kao nesportsko ponašanje i pokazao mu drugi žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabio i u Kupu

Costa se nakon tri i pol godine vratio u Atletico Madrid iz Chelseaja. Debitirao je u srijedu u dvoboju Španjolskog kupa protiv Lleide (4-0) i nakon samo pet minuta postigao pogodak. Sve je ponovio i u prvenstvu, ali crveni karton mu je definitivno pokvario povratničku utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrsaljko je odigrao svih 90 minuta za Atletico te asistirao treći put u posljednje četiri utakmice. Atletico se, pak, ovom pobjedom približio vodećoj Barceloni na šesto bodova, ali Katalonci tek moraju odraditi svoju utakmicu 18. kola.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo