VIDEO: /

Decko o kojem prica cijela Italija izbacio iz lige sedmerostruke prvake?

Nogometasi Sassuola slavili su na gostovanju kod Fiorentine sa 4:3 u zaostaloj utakmici 36. kola Serije A , te time pobjegli iz zone ispadanja.

6.5.2014.
21:29
VOYO logo

Sassuolo je stisnuo gas u zavrsnici prvenstva, pa je tako u Firenci dosao do trece pobjede u zadnjih pet kola. Time je skocio na 16. mjesto i pogurnuo Bolognu, sedmerostrukog prvaka Italije, u zonu ispadanja. Fiorentina je, pak, i dalje cvrsto na cetvrtom mjestu.

Junak Sassuola ovog je utorka bio 19-godisnji Domenico Berardi koji je zabio prva tri gola za goste i priskrbio im vodstvo 3:0. Zanimljivo, mladi je Berardi u studenome upisao hat-trick i protiv Sampdorije, a u sijecnju je torpedirao Milan s cetiri gola. Ukupno sada na kontu ima 16 pogodaka i peti je strijelac prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi je gol veceras Berardi postigao u 23. minuti s bijele tocke nakon sto je Borja Valero igrao rukom u sesnaestercu. Do kraja poluvremena Berardi je jos dvaput bio strijelac i time osigurao Sassuolu veliku prednost.

Fiorentina je smanjila u 57. minuti pogotkom Gonzala Rodrigueza iz penala, ali sedam minuta kasnije je Nicola Sansone na asistenciju Berardija vratio gostima tri gola prednosti. Situacija se zakomplicirala nakon sto su domaci u samo cetiri minute smanjili zaostatak na 3:4 pogocima Giuseppea Rossija (prvi gol nakon povratka na teren poslije teske ozljede) i Juana Cuadrada. Ipak, Sassuolo je do kraja uspio sacuvati vodstvo i doci mozda i do kljucne pobjede u borbi za ostanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x1tc2io

Fiorentina - Sassuolo 3-4 (Rodriguez 57 - 11m, Rossi 72, Cuadrado 75 / Berardi 23 - 11m, 33, 42, Sansone 64)

Redoslijed: 1. Juventus 96, 2. Roma 85, 3. Napoli 69 (-1), 4. Fiorentina 61, 5. Inter 57...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo