[VIDEO] RUŽAN ISPAD MARADONE I TO PREMA DJECI: / Odjednom je poludio i zaurlao - 'Nastavite li to raditi, us*at ću se'

Image
Foto: Twitter

On je ih je prvo pogledao s gađenjem, a zatim je i zaurlao

14.12.2019.
10:28
Twitter
VOYO logo

Legendarni argentinski nogometaš, a danas trener, Diego Maradona, ponovo je u centru pozornosti i to ne zbog svojeg posla u argentinskoj Gimnasiji, već zbog neprimjerena ponašanja. Naime, u kratkom filmu može se vidjeti kako Maradona ulazi u žestoku raspravu i to ni manje ni više nego s djecom.

Ulomak je iz dokumentarnog filma "Maradona in Sinaloa", koji je snimljen za vrijeme njegova kratkog boravka u Meksiku gdje je vodio lokaklni klub iz Sinaloe, a na njemu se vidi kako Maradona, pomalo nevoljko, kreće prema mladim navijačima kako bi im podijelio autograme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djeca su nahrupila na željeznu ogradu i trgala se tko će prije dobiti njegov potpis, a on je ih je prvo pogledao s gađenjem, a zatim je i zaurlao. "Slušajte me sada dobro! Nastavite li vikati Diego, Diego us*at ću se. Ja vas poštujem, pa poštujte i vi mene, neću vam više govoriti. Idući put kad netko kaže Diego ja odlazim, nemam s tim problema", bezobrazno će Diego.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djeca su zatim utihnula, a još ih je smirivao i jedan, valjda, klupski djelatnik dok je Diego nervozno potpivao sportske rekvizite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo