VIDEO: / Rijeka je u transu! Cijeli grad slavi povijesnu pobjedu

Nogometaši Rijeke upisali su veliku pobjedu u 3. kolu skupine G Europske lige.

23.10.2014.
14:23
VOYO logo

RIJEKA: Vargić; Tomečak, Lešković (od 65' Samardžić), Mitrović, Leovac, Jajalo, Cvijanovič, Moises (od 89' Krstanović), Jugović (od 84' Kvržić), Sharbini, Kramarić

FEYENOORD: Vermeer; Wilkshire (od 46' Karsdorp), Kongolo, Nelom, Clasie, El Ahmadi, Immers, Steenvoorden, Toornstra, Kazim Kazim (od 80' Te Vrede), Manu (od 80' Boëtius)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci: Kramarić 63', 71', 76' / Toornstra 66'

Sjajnu utakmicu odigrala je Rijeka, posebice u samoj završnici. Nakon izjednačenog prvog poluvremena, nastavak su bolje otvorili gosti koji su dominirali prvih 15-ak minuta, ali potom je uslijedio šou Andreja Kramarića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je dobro otvorila utakmicu, a sjajno ju je zatvorila. Imao je Feyenoord svojih prilika, posebice preko Manua u prvom poluvremenu, ali Feyenoordov napadač je, srećom, bio indisponiran.

Jugović je zaprijetio vratima Feyenoorda već u drugoj minuti, ali je njegov udarac otišao pokraj vratnice. Ubrzo je uslijedio period bolje igre Feyenoorda, a Rijeka je vratila kontrolu igre u posljednjih 15-ak minuta prve dionice igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x28i4cd

U nastavku je Feyenoord krenuo odlučno, pošteno se ispromašivao Manu, ali je Rijeka bila ta koja je prva zabila. Preciznije, sva su četiri gola na utakmici postignuta u razmaku od samo 13 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x28i4hi

Leovac je na lijevoj strani odigrao dupli pas s Moisesom i vrlo lijepo proigrao Kramarića koji s tri metra bez problema trese nebranjenu mrežu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x28i4qu

Veselje navijača domaćih nije dugo potrajalo, tek tri minute, budući je Toornstra zabio prekrasno iz slobodnog udarca za izjednačenje Feyenoorda na 1:1. Rijeka je ponovo povela u 71. minuti nakon sjajnog poteza Kramarića koji se sjajno izborio za poziciju ispred suparničkog braniča poslije ispucavanja vratara Vargića i odmjerenim lobom s ruba kaznenog prostora izazvao oduševljenje na tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x28i535

U 75. minuti norveški sudac Tom Harald Hagen dosudio je opravdano penal za Rijeku nakon što je Kongolo pomeo Kramarića, a siguran je izvođač s bijele točke bio sam Kramarić koji je tako kompletirao večer iz snova. Imali su gosti priliku smanjiti zaostatak, ali domaćina je do kraja susreta spašavao kako vratar Vargić, tako i okvir gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S tri gola donio je Rijeci prvu ovosezonsku pobjedu i skok na drugo mjesto na ljestvici iza Seville. U drugoj utakmici skupine Standard i Sevilla odigrali su 0:0 u Liegeu. Sevilla je sada vodeća sa 5 bodova, dok Rijeka i Standard imaju po 4. Feyenoord je posljednji bez bodova.

Rijeka - Sevilla 3:1 (Kramarić 63', 71', 76' / Toornstra 66') Standard - Sevilla 0:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljestvica: 1. Sevilla 5 2. Rijeka 4 3. Standard 4 4. Feyenoord 3

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo