[VIDEO] REBIĆ ZABIO GOLČINU ZBOG KOJE ĆETE SE NAJEŽITI: / Mislite da je ono remek-djelo protiv Argentine bilo slučajno? E pa, varate se

Image
Foto: Profimedia

Da Rebić nije zaboravio svoj posao svjedoči i video s treninga Milana

17.12.2019.
9:26
Profimedia
VOYO logo

Stvari su krenule nabolje za Antu Rebića otprilike onog trenutka kada je zabio spektakularan gol Argentini na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

Hrvatska je tada demolirala Argentinu s 3:0, a Rebić je iz poluvoleja preko glave zabio prvi pogodak na utakmici, koji je zapravo šokirao Argentince i kasnije ih je dokrajčio Modrić, a zatim i Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebić je, sada tek vidimo, nažalost nakon SP-a potpisao za Milan, a tamo se nije baš naigrao i pitanje je hoće li i kada opet ući u formu. Naravno ako ostane u redovima "rossonera".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, da Rebić nije zaboravio svoj posao svjedoči i video s treninga Milana na kojem Hrvat zabija pogodak gotovo identičan onom protiv Argentine na SP-u. To nam potvrđuje dvije stvari, da Rebić i dalje ima top u nogama, odnosno, da onaj gol protiv Argentine nije bio slučajan, već da ih Hrvat, očito, redovito vježba na treningu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo