VIDEO: / Realov luđak se izvukao bez kazne!

Tko zna kako bi se razvijala utakmica između Reala i Lyona da je sudac na vrijeme kaznio sve grube startove domaćeg braniča Pepea.

17.3.2011.
14:19
VOYO logo

Čini se da Képler Laveran Lima Ferreira, u svijetu nogometa puno poznatiji kao Pepe, jednostavno ne može kontrolirati svoju agresivnu narav.

Mnogi se još sjećaju kako je Brazilac s portugalskom putovnicom 2009. u utakmici španjolskog prvenstva protiv Getafea neobjašnjivo i sramotno dvaput na podu udario suparničkog igrača Francisca Casqueru, a u srijedu navečer je ponovno udarao na sve strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xhnrpb

Pepe je već u devetoj minuti uzvratnog dvoboja Lige prvaka požutio zbog starta na Gourcuffu, no to je bio tek početak njegovog 'divljanja'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon javno opomene je uletio koljenom u glavu Lisandru, istog igrača je kopačkom (namjerno?) pogodio i u rebra, ali za ono što je napravio Alyju Cissokhu trebao je dobiti crveni karton.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=zXJ79qMdh9GBVwfy
szólj hozzá: ---

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dvoboja s Lyonovim veznim igračem, 28-godišnji portugalski reprezentativac se digao s poda, zaletio prema Francuzu i high kickom na kojem bi mu pozavidio i Mirko Filipović pogodio ga u lice.

Sudac nije vidio, ili nije reagirao na ovaj nasrtaj Pepea, kao i na prethodne, pa je Real u punom sastavu završio utakmicu. No, tko zna kako bi se razvijala utakmica da je slovenski sudac Damir Skomina ratobornog Portugalac ranije poslao na hlađenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo