VIDEO: / Nevjerojatni Real se okrunio naslovom koji mu je nedostajao!

Nogometaši madridskog Reala osvojili su po prvi put u svojoj prebogatoj povijesti FIFA-ino Svjetsko klupsko prvenstvo.

20.12.2014.
22:21
VOYO logo

Golove za Kraljevski klub zabili su Sergio Ramos i Gareth Bale. Ramos je mrežu zatresao u 37., a Bale u 51. za nevjerojatnu 22. uzastopnu Realovu pobjedu u svim natjecanjima.

Ramos se tako pokazuje kao pravi čovjek odluke za Real u najvažnijim utakmicama. Naime, zabio je u finalima španjolskog Superkupa, Lige prvaka i Svjetskog klupskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabio je sjajni španjolski branič nakon ubacivanja iz kornera. Našao se na pravom mjestu u pravo vrijeme i lijepo glavom pospremio loptu u mrežu nakon ubacivanja Tonija Kroosa. Bale je pak pucao malo iskosa s desne strane kaznenog prostora, a njegov je udarac nekako prošao kroz vratara San Lorenza.

FIFA-ino Svjetsko klupsko prvenstvo je trofej koji je naslijedio Interkontinentalni kup, a to je natjecanje koje je Real osvajao 1960., 1998. i 2000. godine, ali ga nikad dosad nisu osvojili pod ovim imenom (aktualno ime nosi od 2000. godine, op.a.)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2czvzc

Kažimo da je na veliki finale posebno doputovao ozlijeđeni Luka Modrić, kako bi bodrio svoje suigrače iz Reala, dok je s tribina za San Lorenzo navijao poglavar Katoličke Crkve Papa Franjo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novozelandski Auckland City zauzeo je na kraju treće mjesto pobijedivši meksički Cruz Azul 5:3 nakon izvođenja penala. Nakon regularnih 90 minuta i produžetaka bilo je 1:1.

//www.dailymotion.com/embed/video/x2czy0h

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo