VIDEO: / Real doveo još jednog velemajstora!

Real Madrid ne gubi vrijeme u očajavanju zbog još jedne loše sezone.

9.5.2011.
17:25
VOYO logo

Nuri Sahin potpisao je ugovor na šest godina, a u Madrid će preseliti na kraju sezone. Kraljevski klub sve je dogovorio i s novim prvakom Njemačke - dortmundskom Borussijom koja će inkasirati 10 milijuna eura odštete za svog mladog velemajstora.

Sahin je Realu postao zanimljiv nakon odličnih igara u Borussiji, a poznat je po po dobrom razigravanju suigrača, oštroj ljevici i odličnom izvođenju slobodnih udaraca. Zapravo, sličan je tip igrača kao i naš Luka Modrić, koji se ove sezone također često spominjan u Realovim kombinacijama. Ipak, nešto mlađi i dosta jeftiniji Sahin pobijedio je svu konkurenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sahin je ove sezone postigao šest golova i imao osam asistencija za Borussiju te je bitno pridonio osvajanju naslova prvaka. Doduše, veliko je pitanje umjesto koga će igrati i kako će se uklopiti u momčad prepunu velikih imena, u kojoj jedan Kaka i Higuan ne mogu računati na mjesto u prvom sastavu.

Mladog nogometaša će na San Bernabeu dočekati još dva njegova sunarodnjaka - Mesut Özil i Sami Kedira, a španjolski mediji nagađaju da bi mogao biti alternativa upravo za Kediru i Xabija Alonsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105060717006 arti-201105050340006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo