VIDEO: / Odbio Mamića, pa napravio nesportski potez za pamćenje

Stoper San Lorenza Walter Kannemann je u utakmici Svjetskog klupskog prvenstva protiv novozelandskog Aucklanda napravio nesportski potez za pamćenje.

18.12.2014.
10:59
VOYO logo

Poznatom argentinskom klubu San Lorenzu uspijelo je plasirati se u finale Svjetskog klupskog nogometnog prvenstva nakon produžetka, u kojem će snage odmjeriti s Real Madridom. Igrač San Lorenza Walter Kannemann uspio se pobrinuti za nesportski potez utakmice. Naime, igrač s njemačko - argentinskom putovnicom divljački je uklizao hrvatskom igraču Mariju Bilenu, bivšem prvotimcu Cibalije i Slave Belupa. Nakon starta Hrvat je poludjeo, i krenuo prema Kannemannu zahtjevajući objašnjenje zbog svog brutalnog starta. Kannemann je tad odglumio nokaut, bacivši se na travnjak. Na sreću našeg nogometaša, sudac je sve vidio, i za grubi start dao mu je žuti karton.

//www.youtube.com/embed/XQyjny9oSDI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, ali 23 - godišnji Kannemann je nesuđeni igrač Dinama. Zdravko Mamić ga je u ovom zimskom prijelaznom roku htio dovesti u svoje redove, ali Kannemann je odbio ponudu Modrih, i odlučio karijeru nastaviti u Meksiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo