BAYERN PRIMIO TRI KOMADA KOD KUĆE, STVARI NE IZGLEDAJU DOBRO: / Šefovi kluba upali u svlačionicu na razgovor s Kovačem?

Image

Kovačev Bayern poražen je u prvenstvenom ogledu protiv Borussije M'Gladbach

6.10.2018.
21:04
VOYO logo

Niko Kovač nalazi se u svojoj prvoj mini-krizi kao trener Bayerna. Tri utakmice Bavarci ne znaju za pobjedu – odigrali su neriješeno protiv Ajaxa u Ligi prvaka i Augsburga u prvenstvu, a protiv Herthe su doživjeli i prvi poraz u sezoni.

Uz to, govori se da neki igrači nisu zadovoljni Kovačevim stalnim rotacijama. Danas je na Allianz Arenu u goste došla Borussia iz Monchengladbacha, a izgleda se kriza produbljuje. Naime, gosti su već u prvih 16 minuta postigli dva pogotka, a na kraju su pobijedili aktualnog prvaka sa 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je impresivan bio prvi pogodak kojeg je postigao Plea – francuski napadač je opalio sa dvadesetak metara i njegov udarac je bio neobranjiv za Manuela Neuera. Ubrzo nakon prvog pogotka, u 16. minuti, Lars Stindl sa još jednim lijepim udarcem dovodi goste u prednost od 2-0. Točku na i je stavio Herrmann pogotkom u 88. minuti, za konačnih 0-3.

Bayern je tako pao na peto mjesto, sa četiri boda zaostatka za vodećom Borussijom Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktori upali u svlačionicu?

Nakon utakmice se pritisak na trenera Kovača samo još udvostručio, a prema podacima iz Njemačke Bayernovi direktori UliHoeness i Karl-Heinz Rummenigge su posjetili hrvatskog trenera u svlačionici ne bi li raspravili o njegovoj budućnosti i načinima izlaska iz krize.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Krenuli smo dobro u prvih 10 minuta, i onda počeli previše griješiti. Nakon toga smo primili golove na takav način – tri udarca, tri gola. Čestitke Borussiji. Golovi u prvom poluvremenu su nas izbacili iz ritma, ali moramo sada živjeti s tim porazom”, zaključio je bivši hrvatski izbornik nakon utakmice

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo