VIDEO: / Povratak Mandžukića u velikoj pobjedi Atletica nad Sevillom

Mario Mandžukić vratio se na travnjak i nastupio od prve minute za svoj Atletico Madrid u derbiju protiv Seville na Vincente Calderonu. Atletico je slavio protiv Seville s 4:0.

28.9.2014.
9:38
VOYO logo

Riječki trener Matjaž Kek zasigurno je gledao sraz Atletico Madrida i Seville. Njegovi nogometaši slijedećeg četvrtka na Kantridi igraju možda i najveću utakmicu u klupskoj povijesti. Stoga je Kek svjedočio povratku Marija Mandžukića na travnjak nakon operacije zbog slomjenog nosa. Mandžo je ozljedu zadobio prošlog tjedna.

Od samog početka Super Mario je nosio zaštitnu masku na licu, imao je i nekoliko zanimljivih situacija, ali nije uspio zabiti gol. No ipak, bodovi su ostali u Madridu, Atletico je slavio s uvjerljivih 4:0. Riječani s "kiselim smješkom" dočekuju veliko španjolsko ime Sevillu. Sevilla je doživjela snažan udarac, i ovo bi možda mogla biti šansa za hrvatsku momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koke je pokazao na koji način se Sevillu može načeti. Bilo je to u 19. minuti kada se lopta odbila od obrambenog igrača gostujuće momčadi i odsjela u lijevim rašnjama.

Težak je to udarac za Sevillu koja u četvrtak stiže na Kantridu u 2. kolu Europa lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x26rfbp

Mandžukić je u 27. minuti imao odličnu šansu nakon kornera. Lopta je bila izvedena iz kornera, preskočila je Mandžukića i došla na nogu Chadlija koji je opalio s ruba šesnaest metara. Mandžo se bacio na loptu i promašio za centimetar. Malo je nedostajalo da se Marijo trijumfalno vrati na travnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niguez je u 42. minuti povisio na 2:0 udarcem s lijeve strane unutar šesnaesterca nakon slobodnog udarca.

Sevilla se u prvom poluvremenu nije vidjela. Prvi ozbiljniji udarac dogodio se početkom drugog dijela. Mandžukić je ponovno bljesnio u 64. minuti kada je s pet metara glavom poslao loptu tik uz lijevu vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 70. minuti Mandžukić je ponovno bio u prilici, ali je promašio okvir gola.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo