[VIDEO] POGLEDAJTE KRSTANOVIĆEVU GOLČINU KOJOM JE SRUŠIO HAJDUK: / Ovo je možda najljepši pogodak ove sezone

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

U 88. minuti Ivan Krstanović s 25 metara uputio razoran udarac, koji splitski vratar Posavec nije uspio zaustaviti

15.2.2020.
21:30
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

U dvoboju 22. kola Prve HNL u Koprivnici su nogometaši Slavena preokretom pobijedili splitskog Hajduka s 2-1 (1-1). Hajduk je poražen na neugodnom gostovanju u Koprivnici iako je vodio s 1-0, da bi s igračem manje primio dva gola i ostao bez bodova.

Hajduk je poveo već u 14. minuti, kada je nakon pregleda VAR-om kontakt Jaira i Božića okarakteriziran kao penal, a s "bijele točke" je precizan Nigerijac Samuel Eduok. u 37. minuti Hajduk je ostao s igračem manje nakon što je Stanko Jurić dobio drugi žuti karton. U trećoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela Stipe Bačelić-Grgić je preciznim udarcem glavom izjednačio za Slaven. U uzbudljivoj zavšnici Hajduk je propustio veliku šansu, Jradi je promašio prazna vrata, potom je Vučur pogodio vratnicu, da bi u 88. minuti Ivan Krstanović s 25 metara uputio razoran udarac, koji splitski vratar Posavec nije uspio zaustaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

29.11.2019., Gradski stadion Ivan Kusek Apas, Koprivnica - Hrvatski Telekom Prva liga, 17. kolo, NK Slaven Belupo - NK Inter Zapresic. Ivan Krstanovic Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

I bio je to vjerojatno najljepši gol ove sezone, ako niste vidjeli pogodak možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo