[VIDEO] POGLEDAJTE DAVNO ZABORAVLJENI TRENUTAK MODRIĆEVE GENIJALNOSTI: / 'Primijetio sam plavog dječaka nižeg rasta...'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Modrić je i sam u svojoj autobiografiji istaknuo kako mu je igranje u BiH prvenstvu bilo izrazito teško

3.4.2020.
9:02
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Za razliku od mnogih danas uspješnih nogometaša, Luka Modrić nije imao baš najlakši početak karijere. U jednom je trenutku, u sezoni 2003./2004., igrao u mostarskom Zrinjskom kao posuđeni igrač iz Dinama.

Modrić je i sam u svojoj autobiografiji istaknuo kako mu je igranje u BiH prvenstvu bilo izrazito teško, a zanimljivo je kako je i tamo bio najbolji. Naime, iako je njegov Zrinjski završio na 11. mjestu lige, Modrić je bio najbolji igrač prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrića tako, u BiH, i danas pamte pa su se novinari SportSporta prisjetili utakmice Željezničara i Zrinjskog kada je Modrić igrao za mostarsku ekipu. Utakmicu im je komentirao i tadašnji igrač Željezničara, Omer Joldić, a njemu je Luka također ostao u sjećanju.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Luka Modric of Real Madrid Real Madrid v Espanyol, La Liga, Football, Santiago Bernabeu stadium, Madrid, Spain - 07 Dec 2019, Image: 486915005, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: REX / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Modrić je imao kvalitetu'

"Nisam znao koliko godina ima i da je igrač Dinama, primijetio sam plavog dječaka nižeg rasta i da pokazuje određene kvalitete. Mogu ja reći da se tada vidjelo da će napraviti veliku karijeru, ali to nije tako jer sam vidio mnogo talentiranih igrača pa na kraju nisu uspjeli. Njemu je dobro došlo što je došao u takvu ligu kakva je Premijer liga. Zrinjski je bio cijenjena i respektabilna ekipa u kojoj je on imao dovoljnu minutažu", rekao je Joldić pa još spomenuo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjećam se da je bilo prohladno, a mi smo odigrali dosta dobru utakmicu jer Zrinjski nije bio bez veze ekipa, bili su respektabilan i cijenjen tim, a Modrić je sigurno imao kvalitetu čim je došao u takvu momčad", komentirao je Joldić.

Uz to su priložili i video na kojem je i Modrićev pogodak...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo