[VIDEO] POGLEDAJTE BAYERNOVIH OSAM KOMADA NA STARTU SEZONE: / Neki od ovih poteza jednostavno su van svake pameti

Image
Foto: Profimedia

Bayern je poveo već u četvrtoj minuti susreta, a strijelac je bio Serge Gnabry koji je suparničku mrežu zatresao još dva puta – u 47. i u 59. minuti

19.9.2020.
8:47
Profimedia
VOYO logo

Minhenski Bayern uvjerljivo je krenuo u obranu naslova prvaka, u petak je u prvom kolu njemačkog prvenstva svladao Schalke 8:0.

Bila je to utakmica u kojoj su prvaci Europe pokazali svu raskoš svog talenta i uigranosti. Bavarski stroj jednostavno je pregazio nemoćne goste koji su uspjeli uputiti tek jedan udarac u okvir gola. Bayern ih je uputio 12, a tri četvrtine završile su u mreži momčadi iz Genselkirchena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gaženje

Bayern je poveo već u četvrtoj minuti susreta, a strijelac je bio Serge Gnabry koji je suparničku mrežu zatresao još dva puta – u 47. i u 59. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leon Goretzka je zabio za 2:0 u 19. minuti, a Lewandowski u 59. minuti za 3:0. Thomas Muller je u 70. minuti povećao na 6:0, Leroy Sane minutu kasnije zabija za 7:0, a u 81. minuti Jamal Musiala je strijelac za 8:0. Sve pogotke sa ove utakmice možete pogledati OVDJE.

Inače, Leroyu Saneu ovo je bio debi u dresu Bayerna, a u njemu je upisao pogodak i dvije asistencije, dok je Jamal Musiala sa 17 godina i 205 dana postao najmlađi strijelac u povijesti Bayerna u Bundesligi. Sane je igrao na poziciji lijevog krila, na kojoj je prošle sezone igrao naš Ivan Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo