[VIDEO] PJACA SJAJNO ZABIO PA MU SRPSKI BRANIČ POKVARIO VESELJE: / Genoa već devet kola ne zna što je to pobjeda

Image
Foto: Screenshot

Bio je ovo pravi derbi začelja u kojem je Genoa ostala na pretposljednjem 19. mjestu, dok je Fiorentina na 17. mjestu. Genoa je trenutno u negativnom nizu od devet utakmica bez pobjede

7.12.2020.
22:58
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski napadač Marko Pjaca sjajnim je pogotkom u 89. minuti doveo momčad Geone u vodstvo protiv domaćina Fiorentine u utakmici 10. kola talijanske Serie A, no utakmica je ipak završila remijem 1:1.

Pjaca je u igru ušao u 65. minuti umjesto Šomurodova, a pred sam kraj nakon dobre lopte Destra probio se kroz protivničku obranu te majstorski pogodio za vodstvo svoje momčadi. Pjacin gol možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No pokvario je slavlje Genoe srpski branič u redovima Fiorentine (u kojoj je Pjaca igrao nedavno) Nikola Milenković zvani Bleki. U osmoj minuti sudačke nadoknade Milenković se našao u kaznenom prostoru u gužvi, pucao je jednom u blok pa onda drugi put iz voleja iz blizine pogodio gornji kut mreže Genoinog gola za konačnih 1:1. Ako baš hoćete, njegov gol možete pogledati OVDJE.

Milan Badelj nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je ovo pravi derbi začelja u kojem je Genoa ostala na pretposljednjem 19. mjestu, dok je Fiorentina na 17. mjestu. Genoa je trenutno u negativnom nizu od devet utakmica bez pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo